Medlemsmöte och öppen workshop söndag 19 oktober!

Högstadius workshopHösten rullar in och det är dags för WFC’s fabulösa medlemsmöte där vi pratar om hur föreningen kan bli bättre, vad vi har på gång och vad vi har för drömmar om vad föreningen skulle kunna göra i framtiden. Mötet är öppet både för medlemmar och nyfikna icke-medlemmar. Alla är välkomna!

Och som godispåsen man får med sig från ett barnkalas bjuder vi på en öppen workshop i Bulgarisk musiktradition med Sofia Högstadius. Sofia har studerat musik både i Göteborg och i Plovdiv i Bulgarien.

__________________Info:_____________________

När? Söndagen den 19/10
Möte: 10-12
Lunch: 12-13
Workshop: 13-16

Var? Rosenlundsgatan 4 (Kultur i Västs lokaler)

Anmälan: Maila till info(at)worldfusioncollective.se senast 17/10 för att vi ska kunna planera matinköp. Skriv med specialkost och allergier.

Pris: ***Helt gratis!***

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/336090129904588/