Styrelse och kontakt

Om du har några frågor om vår verksamhet, kontakta oss i styrelsen på info@worldfusioncollective.se

 

Styrelsen

 

Ordförande – Jakob Stenberg

Jag spelar trumset och slagverk och avslutade min kandidatutbildning på jazz- och rockprogrammet på Musikhögskolan i Örebro förra året.
Jag spelar jazz, fusion, världsmusik och folkmusik från olika länder, med en förkärlek för brasiliansk musik.

Mail: jakob.stenberg.kain (at) gmail.com

Vice Ordförande – Erik Natanael Gustafsson

Jag är aktiv som tonsättare och spelar bland annat viola och fiol. Pluggar just nu komposition i Göteborg och spelar både konstmusik och folkmusik, gammal och ny. Nörd i själ och hjärta.

Kassör – Angelina Petrovic

Jag är 24 år, kommer från Söderhamn i Hälsingland. Nu bor jag i Malmö men blir 08 i höst för att plugga folkmusik på musikhögskolan där i Stockholm. Whop!
Jag sitter sedan mars som kassör i wfc:s styrelse. Som ny kassör har jag utvecklat en stark böjelse för kontorsmaterial. Överstrykningspenna, hålslagare och framförallt tippex är stora favoriter.
Mail: m.angelina.petrovic (at) gmail.com

Vice kassör Alicia Jardine

Jag är en banjo(och div. stränginstrument)-spelare som älskar folkdans och feminism.
Pluggar genusvetenskap på Göteborg Universitet och gillar att sortera, planera och cykla.

Mail: alicajardine (at) hotmail.com

Ledamot – Lisa Karlsson

Jag är en som mest spelar fiol, och under mina år på folkhögskola var det väldigt mycket svensk folkmusik. Folkmusik är det som händer oftast när jag musicerar, men jag uppskattar många olika typer musik och skulle gärna göra mer av annat också. Madrigaler är t.ex. något jag tycker det sjungs för lite av.
Jag studerar InformationsTeknik på Chalmers och håller just nu på att se hur vi kan göra denna hemsidan bättre. Har du några förslag så skicka gärna ett mejl till mig.

Mail: lisaenajs (at) gmail.com